Adverteren

Adverteren op internet is tegenwoordig belangrijker dan een advertentie plaatsen in de krant. Er gaat bijna geen dag voorbij dat je de computer aanzet en gaat internetten.

Wij bieden jou de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen op een aantal van onze websites.

Adverteren op een doelgroep

Ophetstrand.com is een website met alles over het strand. Hier bereik je dé strandliefhebbers van Nederland!

Op deze website kun je adverteren op basis van banners, persberichten (content) en strandevenementen.
Er is een aanbod in diverse bannerformaten en die kunnen geplaatst worden op de homepage, in bepaalde categorieën of thema’s.

Naast de standaard producten leveren wij ook maatwerkoplossingen en mogelijkheden voor multimediale oplossingen (adverteren via Social Media).

Regionaal adverteren

Op onze website indeijmond.nl komen dagelijks vele bezoekers uit de regio IJmond. Wij bieden jou dan ook de mogelijkheid om regionaal een advertentie te plaatsen. Tevens kun je ervoor kiezen om hier een subpagina aan toe te voegen, waar je bijvoorbeeld jouw dienstverlening beschrijft, een actie plaatst of iets meer vertelt over jouw onderneming.

Financiële advertentie

Op de website verzekerjegek.nl is meer informatie te vinden op het gebied van verzekeringen en zijn er contactgegevens van een aantal verzekeraars te vinden.

De website zorgverzekeringvoorjou.nl biedt mensen de mogelijkheid om zorgverzekeringen te vergelijken en direct af te sluiten.

De website reisverzekeringvergeten.nl biedt mensen de mogelijkheid om reisverzekeringen te vergelijken en direct af te sluiten.

Op deze websites is het mogelijk om tekstlinks en banners te plaatsen op financieel gebied.

 

Voor meer informatie en tarieven kun je mailen naar info@2donkey.nl